OZCS in Laken: Kwaliteit aan de rand van Brussel

De Kristus Koning-Assumpta lagere school behoort tot de groep nederlandstalige scholen van OZCS in Laken.

Door te klikken op de onderstaande logo's wordt je verbonden met de website van de andere scholen van onze groep.

Kleuterschool en basisschool:

Pioenen                                                                                                                                        Donderberg

Pioenenstraat 4                                                                                                                          Donderberg 28
1020 Brussel                                                                                                              1120 Neder-Over-Heembeek
Tel : 02/478.52.36                                                                                                              Tel : 02/262.12.63
Fax : 02/476.05.91                                                                                                              Fax : 02/476.05.91
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Directie: Mevr. K. Verbist                                                                                             Directie: Mevr. K. Verbist

Lagere school:

Paul Jansonstraat 57